Mengde: ca. 4 porsjoner

Ingredienser:
• 6 stk sjalottløk, kuttet
• 2 fedd hvitløk, finhakket
• 1 chilli, finhakket
• 2 sitroner (riv skallet av begge, men bruk kun saften fra en)
• Ca. 1 SS Karamellisert Hvitløksolje*
• 3 dl Matfløte
• 2,5 dl Crème fraîche
• 125 g revet parmesan (bruk halve i sausen og resten til topping)
• 2 klyper Black Garlic havsalt *
• Litt kvernet pepper
• En pakke med Aromasopp
• Ca. 2 SS Trøffelolje*
• En klype Tøffelsalt*
• 250 g pasta linguine fra Marella*
• Persille (til topping)
• Ca. 2 SS Sitronolivenolje*

Fremgangsmåte:
1. Kutt sjalottløk, hvitløk, chilli og riv alt sitronskall.
2. Ha karamellisert hvitløksolje i en stekepanne og tilsett alt du kuttet opp. Stek på middels varme til løken en gyldenbrun.
3. Ha over matfløt, Crème fraîche, sitronsaft, halvparten av parmesanen, Black Garlic salt og pepper. Sett ned varmen og la alt putre på lav varme.
3. Stek soppen til vannet er fordampet og tilsett trøffelolje og trøffelsalt. Sett til side.
4. Kok pasta etter anvisning.
5. Server verdens beste PASTA AL LIMONE med en trøffeltvist, toppet med masse persille og revet parmesan.
Avslutt med å drizzle litt av vår fantastiske Sitronolivenolje😋

Se produkter